Follow up a rendezvényszervezésben! Ne hanyagoljuk el!

Az “in-house meeting”-en a rendezvényhelyszín azon munkatársainak véleményét illetve tapasztalait kérjük ki, akik részt vettek az esemény szervezésében illetve lebonyolításában: a főszervező illetve az asszisztens/ek, bárki, aki a szervezés során személyes kapcsolatban állt a megrendelővel, saját catering esetén a főpincér, séf, a technikáért felelős személy, a dekoratőr illetve az általunk biztosított külsős szolgáltatók (pl. fotós). Az in-house meetingen az alábbi kérdésekre kell választ kapnunk: - Mi volt a rendezvény célja? - Mennyire sikerült eleget tennünk a megrendelő elvárásainak? - A megrendelőtől kapott feedback alapján milyen javításokat tudunk helyszínünk mindennapos életének részévé tenni? - Melyek voltak a “kritikus pontok” a szervezés alatt ill. a rendezvény során és hogyan kezeltük azokat? - Hallottunk-e akár pozitív, akár negativ irányú “megjegyzéseket” a résztvevőktől a rendezvény alatt? Sok sikert kíván a www.rendezvenyhelyszinek.hu!